Trudy’s Matras Service Friesland

 Matrasreiniging Vlekkenverwijdering Geurbestrijding Verkoop van aanverwante Producten


Professionele matrasreiniging, vlekkenverwijdering en geurneutralisatie aan huis of bedrijf. Particulieren, hotels en vakantieparken laten hun matrassen professioneel reinigen door Trudy’s Matras Service Friesland

  • 101
  • 201
  • 301
  • 401
  • 501

Geurneutralisatie laat geuren verdwijnen

Van geurneutralisatie is sprake wanneer geen resulterende geur, aangenaam of onaangenaam, waarneembaar is.

Dus geen geur!

 

Maskerende stoffen zijn de laatste tijd steeds meer in een negatief daglicht komen te staan. Maskerende geur geeft vaak het gevoel dat er iets wordt verborgen dat niet zou moeten worden verborgen. Als het gaat om de bestrijding van geuren, werkt niets beter dan neutralisatie met essentiële oliën.

Essentieel oliën zijn vloeistoffen die zijn gewonnen uit plantaardige materiaal door persing, extractie of stoomdestillatie. Essentiële oliën verdampen eenvoudig en behandelen de lucht zonder een olieachtige residu achter te laten.

Neutraliserende stoffen, die voornamelijk essentiële oliën bevatten, functioneren doordat het etherische olie-water-complex een dun filmlaagje aanbrengt rond de geurmoleculen en hiermee de geurmolecuul ‘ inpakt’. essentiële oliën produceren een reactieproduct dat geen waarneembare geur produceert of achterlaat.

Er kan overigens, na neutralisatie, wel een waarneembare geur van de olie aanwezig zijn.

De complete BDLC- serie is verkrijgbaar als ScentGel en ScenSpray

  1. SentGel is een gel op waterbasis die is ontwikkeld door EO-Stream. Scentgel werkt optimaal met ventilator dispensers. Door de droge diffusie komen er geen vloeibare deeltjes in de lucht terecht.
    Scentgel wordt standaard geleverd in een bakje gemaakt va rijstkaft. Hierdoor kunnen de restanten van SentGel gewoon bij het groen-afval gedeponeerd worden.
  2. Scentspray is een op water gebasseerde neutralisatiedrager. Scentspray is voor het bestrijden en oplossen van acute deurproblemen. ScenSpray is verkrijgbaar in flacons van 100, 250 en 750 ml.

Ook kunnen wij geurmarkering op basis van BDLC parfum aanbieden.

Trudy’s Matras Service
Oer de Barten 16
9003 MZ  Warten (Friesland)

Tel. (058) 844 70 39
Mobiel: (06) 51 41 94 76
Info@Trudys-matras-service.nl

KvK-nr.  58 82 46 42
BTW-nr. NL 10 82 58 105 B01
Iban  NL38 INGB 0006 1532 10

Copyright 2016 Trudy’s Matras Service  © Alle rechten voorbehouden | Webdesign studio-wieger.nl